-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozarjoska
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem egy modellt a makerworldről aztán az ahhoz tartozó beállításokkal nyomtattam a darabot. Mitől lehet hogy a felső réteg nagyobb lett, kijjebb áll?
Erről a modellről van szó: [link]
Köszi![ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
válasz
bozarjoska #48538 üzenetére
Oké most már elfogadta. Valami átmeneti probléma lehetett. Láttam közben redditen is.
-
bozarjoska
őstag
Helló!
Rendeltem a bambutól gépet pár napja. De akarok még rendelni tőlük viszont nem engedi arra a címre amire a gépet rendeltem. Igazából semmilyen cím se jó neki. Nem tudja valaki mi lehet a gond? Írtam már nekik de még nem jött valasz.
Köszi! -
bozarjoska
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Gyereknek nyomtatgatnék ezt azt, játékokhoz kiegészítőket. Meg igazából bármit ami épp kéne itthon, pl csipesz, szekrényhez fogó, valami dísz tárgy, stb.
Igen bambu filementnekazért megvan az ára. Látom úgy is lehet venni hogy nekem kell rátekernia dobra? Ezt csak úgy simán kézzel vagy figyelni kell valamire? -
bozarjoska
őstag
válasz
JulianSinulf #48371 üzenetére
Gondolom van ezért ezeknek egy átlagos ára. Na meg nyomtatni is szépen lehessen vele. Igazából arra vagyok kíváncsi hogy ti akik sokat nyomtatók honnan szereztek be. Nektek van már tapasztalatok.
Még annyi hogy gép vásárlása mellé mit ajánlatos még venni így kezdésre? Láttam használok szárítót még valami sprayt a tálcára.
[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
válasz
ptesza #48359 üzenetére
Köszi a választ és neked is gaben22!
Én is így vagyok vele hogy nem igazán érdekel na meg idő sincs rá csak aztán akarom hogy működjön, ha épp kell valami akkor azt tudjam egyből jól nyomtatni.
Tehát akkor működik az a dolog hogy csak átküldöm a gépre és nyomtatás, nem kell vele babrálni? Elég ehhez egy bambu lab a1 is vagy komolyabb gép kéne? Mondjuk sok százezret viszont nem költenék rá. -
bozarjoska
őstag
Sziasztok!
Ahogy olvasgatom a fórumot azért nem mindig egyszerű ez a 3d nyomtatás. Bambu lab-nél mennyire kell áligatni dolgokat ha letöltök egy fájlt a bambu studioból? Csak átküldöm a gépre aztán mehet a nyomtatás vagy szórakozni kell vele hogy jó is legyen? Vagy ilyen árban (bambu lab a1) ez alap? Az az igazság hogy én csak használnám nem igazán lenne kedvem próbálgatni most akkor hogy is lesz jó. Igen lusta vagyok 😀 Vagy akkor ez nem nekem való? 😀
Köszi! -
bozarjoska
őstag
És miket érdemes hozzá rendelni? Mert látom így olcsóbb ha géppel együtt veszem.
Másik nyomtatófej vagy lap amire nyomtat vagy bármi más? -
bozarjoska
őstag
Ha jön még rá az áfa és vám akkor azért jól megdobja az árat a 3djake árához képest.
Amúgy milyen filamenteket ajánlotok? Gondolom PLA de azon kívülm mást? Ezek mennyire élelmiszer biztosak vagy ha gyerek elkezdi rágni? Van erről valami infó, van ilyen adatlapja a filementeknek? -
bozarjoska
őstag
válasz
JulianSinulf #48319 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Én is a bambut néztem mert jókat írnak róla és az ára se olyan vészes. A több szín nyomtatást azt késöbb is lehet hozzá venni vagy az nem csak egy ilyen kiegészítő hanem a gép is más?
3djake vagy hivatalos bambu oldaról érdemes vásárolni vagy esteleg máshonnan? -
bozarjoska
őstag
Sziasztok!
3D nyomtatót szeretnék vásárolni és szeretném ha ajánlanátok nekem. Kezdő vagyok nagyon a témában tehát ehhez mérten szeretnék gépet.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből
- HP Z640 - 2680V3 12 mag, 24 szál max 3,3GHz, V4 ready, 32GB DDR4 RAM, 925W táp, számla, 6 hó gar
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3080 10Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Samsung 2253LW - 21.6" LCD monitor
- Ikea TRÅDFRI E27 250lm LED okos izzó (zigbee)
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- Használt Microsoft Surface Pro 4 (Core i5-6300, 4GB RAM, 128 GB SSD) töltővel és tokkal
- Raspberry PI 3 Model B+ & Kodi fémház