- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
A fej és a török közötti hűtés hiáanya miatt lehet az, hogy megszorul a filament az első 1-2 rétegnél?
Tárgyhűtőt majd műtök rá, már éreztem 1-2 , egyébként nagyon faja modellnél, pl Witcher medál, hogy kell, mert megolvadt szegény farkas orra és nem épp hegyes lett
Azért nem használok komplett fejet, mert nem kapni (vagy nem találtam) önállóan működő hőmérséklet érzékelős relét, ami megfelelő lenne mondjuk 10 és 250 fok között kapcsolgatni, pláne nem hotenddel együtt. Ez nem gyári gép, a hőmérséklet vezérlése teljesen különáll mindentől, nem tudja a vezérlő szoftver, hogy hány fokos az anyag, vagy hogy egyáltalán be van-e kapcsolva a fűtés.
Plusz ez az alu blokk, egy darab aluminium rúdból lett flexszel, pisztolyfúróval meg kézi menetfúróval elkészítve. Kicsit megkentem MX-2-vel, hogy jobb legyen a hőátadás és ennyi. Mivel azt se tudtam, hogy egyáltalán lesz-e annyira pontos a gép, hogy érdemben tudjak vele nyomtatni, ezért nem fektettem túl sok időt a minőségi dolgokba.De kapni amúgy olyan fejet, amihez van különálló, kijelzős kapcsoló meg ilyenek?
Mert amúgy vettem egy kapcsolótáblát, ami jó a gyári fejhez, csak nincs rajta kijelző, potmétert tekergetve állítom be a hőfokot, a potméter meg csak egy relatív ellenállást néz, nem hőfokra megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Tesla topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- War Thunder - MMO Combat Game
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest