- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
Kezdetnek valami olcsó de már sokaknál bevált nyomtatót vegyél, azután ha majd rájössz, hogy érdekel-e igazán és hajlandó vagy-e tanulni (jó sokat
) a technikai oldaláról, az anyagokról, a 3D tervezésről és a szeletelő meg egyéb kiegészítő programokról, akkor vehetsz majd egy komolyabbat is az elsőt meg eladod. Vagy nem jön be, akkor eladod gyorsan és nem buksz sokat. Szerintem.
Pl.: Anycubic Cobra, Creality Ender 3 S1, vagy hasonlók.Látom közben #37762JulianSinulf a Prusát ajánlotta, de az én véleményem az, hogy ennyi pénzért kezdőnek nem érdemes 3D nyomtatót venni, csak ha komolyan gondolja a nyomtatást és sokat is fog nyomtatni, de akkor meg inkább már Bambu Lab X1-et vagy P1P-t venném meg, sokkal modernebbek és gyorsabbak, mint a Prusa. Persze mindenki a saját lovát dicséri
.
Mondjuk nekem sem Anycubic Cobra vagy Creality Ender 3 sem az S1 verziója nem volt, Bambu Lab X1-et meg vennék, ha lenne rá pénzem.
Én anno egy Anet A8-al kezdtem, azóta már az ötödik nyomtatóm van, persze az előzőeket mindig eladtam tuningolva, és most egy Sapphire Plus SP-5 van, amit szintén gőzerővel tuningolok, de ez már Core XY mechanikás és kisebb tételekben ráköltve valamint az eredeti helyett klipperrel futtatva egy egész jó kis nyomtatót lehet belőle kihozni, nem túl drágán. Na meg szeretek is barkácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest