Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Findzs
addikt
én megjelenésétől kezdve vistát használok jelenleg service pack 2 64 bit és probáltam 1, 2 és most 4 gb rammal, az 1 gb -tal használható de érezhetően kevés neki sokat swappel, 2 gb már jól megy vele semmi különös gondja nincsen, 4gb szuper végre kikapcsolhattam a swap fájlt és nem lép ki játékokból se stop hibával és érezhetően gyorsabb a rendszer és kevesebbet használja a winyot a vista
volt valahol vidkártya tuning táblázat de nem találom valamelyik forumtársunk szerkesztgeti nem tudjátok hol van ?
azt akarom megnézni mennyivel jobb egy 4770 egy 9600 gt gs -től (persze tudom hogy sokkal de azért megnézném mert lehet megvárom a dx 11 -et)köszi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest