Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XOTK
csendes tag
válasz TechN7ne #55941 üzenetére
Szóval azt mondod hogy jobb a 6850? Nekem csak rossz tapasztalatom van az egész AMD kártyaszériákkal. Sorra döglenek meg a csodábbnál csodább CSÚCSKÁRTYÁK a kezem alatt, és érdekes módon nem csak nekem. Beszélsz itt arról, hogy HŰDENAGYON gyorsabb az a 6850, hát elmondanám neked hogy az a csúcsszuper 6850-ed alatt szenvedtek olyan játékok, mint pl: Battlefield 3,4, Tomb Raider, ami ráadásul ATI optimalizált is.
A 750-el nincsen semmi baj, sokkal jobb mint egy cirka 4 éves kártya, igaz hogy lemarad 5-6-7 fps-el a 6850-től, cserébe a villanyszámládon látsz majd egy harmadakkora fogyasztást, de ha FPS huszár vagy, nyugodtan használt életed végéig a 6850-et.Hosszabbtávon az NVIDIA a jobb, sajnos ezen véleményt ezen a fórumon boszorkányüldözéssel honorálják. Sajnos nekem 4 kártya kellett ahhoz, hogy ezt belássam.
[ Szerkesztve ]
-
XOTK
csendes tag
válasz t72killer #55949 üzenetére
Részben igazad van.
A népírtást viszonylag az elején megpróbáltam megfékezni, sajnos a kártyák minőségével van a gond, nem a felszerelésemmel
(Bár alattam az FSP táp is meghalt )
Viszont az AMD fénye már rég megrogyott, nem hoz annyit a dolog hogy belefeccölje az ember a pénzt, mert igaz hogy olcsóbb (már amelyik), viszont teljesítményében az NVIDIA gyengébb spec mellett is hozza a kötelező teljesítményt, egy olcsóbb amd-s kártyához viszonyítva. Később meg, mikor az AMD elfogy, az nvidia még mindig ott lesz egy leheletnyi időtartammal tovább.Aggódni nem kell, nvidiáig cserélem a gép nagy részét, úgyhogy talán elkerülöm a további halálokat (bár EVGA lesz, arra meg jár a 10 év gari, nesze neked AMD)
-
XOTK
csendes tag
válasz TechN7ne #55954 üzenetére
Egyetértek abban, hogy zárjuk le a témát, viszont úgy látom hogy nem szeretnéd felfogni azt, amit kb 7 hozzászólással fentebb kezdtünk el ecsetelni. Miszerint a 6850 sokat fogyaszt a teljesítményéhez képest, alig van pár fps eltérés a játékokban, ráadásul nagyon öreg kártya. Hiába mondod azt hogy jobb, ha a valós értékeket nézzük (és a teljesítményt önmagát ilyen esetekben nem szabad figyelembe venni) akkor sem jobb a 6850 a 750-nél.
És akkor itt van a téma lezárva......
[ Szerkesztve ]
-
XOTK
csendes tag
Sziasztok! Gtx 750 Ti-ból melyik márkát/hűtést érdemes megvenni? Asusból látok vagy 4félét.
Illetve érdemes várni karácsonyig, hátha lesz árcsökkenés 950 tájon, vagy teljesen felesleges? Szűk a keret és egy 6870et cserélnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest