Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
full hd-ban mekkora ugrás a hd 7770 hez képest az R7 260X ???
thx
-
juve600
nagyúr
VTX3D HD7870 2GB GDDR5 X-EDITION
erről a tipusról valaki ??
thx -
juve600
nagyúr
üdv
MSI GTX760 2GB GDDR5 OC EDITION (N760-2GD5/OC) ez a kártya 60k -ért jó vétel ???
thx
-
juve600
nagyúr
december óta várjuk a MANTLE-t ( állitólag még legalább 2 hét mig kiadják),de ugye ahhoz olyan vga kártya és ami a legfontosabb olyan game kell ami mantle támogatot,ha jól tudom jelenleg a BF4 az egyedüli,és még akkor is ott a kérdés hogy tényleg jó lessz-e,tényleg el fog menni gyengébb vga-val is a játék de ez csak akkor derül ki amikor kiadják
az hogy MSI vs ASUS hűtés,nekem volt mindkét tipusból,mindegyik jó,sztem nincs nagy különbség ,max az ASUS van egy kicsit túl árazva,viszont márciusban jönnek az új nvidia kártyák,ha most veszel egy 770-es és közben tényleg beválik a mantle akkor 2 hónap alatt elég sokat fogsz bukni a kátyán.......sztem
de ha nem játszol mantle-s játékkal akkor meg teljesen jó az nvidia,kérdés hogy az újjak milyen árban lesznek -
juve600
nagyúr
üdv
nvidia drivert mivel tudom letörölni hogy kártyacsere ( amd lessz bele) ne kelljen újrahúzni a gépet ??
thx -
-
juve600
nagyúr
attól függ milyen játékokkal játszol
nálam 99% ban a sniper elite 3 megy,az amd-mantle-s,volt 270x-em azzal szépen ment,utánna lett egy gtx760,na az nagy csalódás volt,most egy r9 280 van és hasit rendesen,főleg mióta kijött hozzá a mantle[link] itt van róla néhány benchmark adat
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz sanyika987 #53563 üzenetére
hd 7770
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
válasz killergyuszi #53628 üzenetére
7790
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest