Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weaver
senior tag
ez a tuner: [link]
" DVB-T A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. "
az tuner infójában fel van tüntetve a DVB-T, ezek szerint "alkalmas" ?
-
Weaver
senior tag
van nálam egy régebbi, nem hásznált tv-tuner. abszolút nem vágom a mikéntjét. meghírdetem, de van egy kérdés a feladásnál:
"A készülék alkalmas / nem alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. " ?
a készülék: X3M HE2500
infója: [link]mennyi lehet a kb reális ára?
-
Weaver
senior tag
vettem egy Leadtek Winfast DTV DONGLE H -t. honlapjáról leszedtem a legújabb 3.15.0.0
-ös XP drivert , telepítettem. eszközkezelőben a HID-ban szerepel, írja rá h az eszköz megfelelően működik.az antennakábelt kipróbáltam tévén , az is műlödik.
győrben a Vidanetnél van előfizetésem digitális 3-as csomagra, tévén megy az adás.
2.0.3.33 -as PVR2 progit telepítettem , ott tartok h próbálok csatornákat találni, de szart se talál...
semmit nem állítgattam a programban eddig. ott kezdtem h beállítások / csatornák keresése / itt ország : Hungary , a városnál csak az van h "anywhere" , érzékenységnél lassú, közepes, gyors keresésre egyaránt az a vége h 0 szolgáltató....
szóval h kell ezt csinálni, mert magamtól nem jövök rá !?
-
Weaver
senior tag
most már fel kell tennem ezt a láma kérdést, mert egyre zavarosabb :
mi a különbség az analóg és a digitális adás között !?
-
Weaver
senior tag
átfogó teszt és leírás az összes piacon lévő Leadtek tunerről :
-
Weaver
senior tag
de ez a Leadtek DTV DONGLE H ez is USB-s. mennyivel ad rosszabb képet ?
minnél többet nézem a tv tunereket annál kevesbé tudom mi lenne jó nekem. annyi biztos h hibrid kellene, h mind a digitális mind az analóg adást fogja. meg szép éles képet adjon egyéb extra nem hiszem h kellene. meg legyen korszerű (pl w7 támogatás, hd-minőség támogatás.)
egy-két tanács jöhetne
-
Weaver
senior tag
ha egyántalán van bármi különbség, melyik az éketképesebb megoldás ? a külső vagy a belső tuner ?
Leadtek DTV DONGLE H ilyet néztem ki.
tapasztalatok ?
köszi -
Weaver
senior tag
sziasztok
tévém eladnám, számgépen nézném inkább a tévét is, viszont fogalmam sincs mit kell tudnai egy ma jónak számító tunernek. mi számít most jónak, ami a közeljövőben is megállná a helyét ? milyen árban mennek kb ?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Jövedelem
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest