Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
Szia ! I
Ezen az oldalon meg tudod nézni a készülékeid adatait, csak a jobb felső sarokba kell beírni a típusszámot és 4 készüléket össze is lehet hasonlítani .
[link]
Az Általad jelölt 2 TV 100HZ, VA edge ledes panel és nem valós 10 bit. A Qled szintén 100HZ, VA edge ledes panel, de valós 10 bit. Mindegyiknek nagyon magas a kontrasztja. A 4. készülék a Sony IPS paneles, szintén edge ledes valós 10 bit és androidos.
Itt látható még 2 IPS paneles 100 Hz es készülék adatai, csak a háttérvilágításuk különböző. Az LG direct led, a Pana edge Led : [link]
A kijelzők között több különbség is van . VA - IPS és a háttérvilágítás edge, vagy direct Led.
[link]
A VA inkább szemből ajánlott. Jobb a kontrasztja és jobb a feketéje, mint az IPS nek, de rosszabb a betekintési szöge. Ha oldalról is nézitek, akkor jobb az IPS .
VA panelnél, ha oldalról nézed a torzulás mértéke attól is függ, hogy mennyi a nézési táv .
[link]
[link]
Ezt az LG- t nem ismerem, de sokan dicsérik az oprendszerét és a magic távirányítóját is.
[link]
[link]Vásárlás előtt érdemes több készüléket is megnézni, hogy lássad a különbségeket ( kép, hang, menü ).
Az a legjobb, ha egy nagyobb áruházban teszteled őket egy magaddal vitt mintafilmmel.
Érdemes minden üzletben figyelni az árakat, mert sokszor naponta változnak. Amiket ajánlok most drágábbak, de hamarosan lesznek a Glamour napok és a 2018 as tévéket is a következő hónapokban kiárusítják.
Bármelyiket veszed ajánlatos + 3 év garanciát venni hozzá.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
Na, az eddigi konklúziók a Sony KD65XF7596-ről:
+Képernyő egyenletes mint az atom, pedig kényes a szemem. Sarkaiban van kisebb sötétedés, de kb 3 másodpercig nézed, utána nem zavaró
+Kontraszt, fényerő fain, HDR felvételek istenien néznek ki
+Gyönyörű a készülék, távirányító a Samsungomhoz képest sokkal jobb minőségérzetet ad, pedig csak egy alap darab.
+Színek gyárilag szépek, természetesek, nem akartam egyből rohanni a menübe (mondt mondjuk a belépő Philipsnél)
+Felraktam rá Kodit, szépen viszi az UHD HDR tartalmakat hálózatról-Oprendszer lassú, de használható, megszokható a várakozás, maguk a UI-ok azért aránylag reszponzívak. Két hét és jön rá az Oreo.
-Hangja retek, nincs mély. De aki erről hallgatja, meg is érdemli
-Sávosodás. De szerintem ez 10 bit alatt ilyen. Bizonyos felvételeknél előjön, de nem vészes.Mozgásról nem tudok mit mondani, világ életemben 60hz-es tévéjeim voltak, és ezen is kikapcsoltam minden mozgásjavító sz*rt, kikészül az agyam tőle...
Összességében nagyon elégedett vagyok, főleg "szaros" 207 ezerért ez a TV ingyen volt. Innen a következő értelmes lépés egy 10 bites cumó lenne, de az nekem túl sok pénz egy TV-ért
A vér nem válik VAZZE!™
-
Redlight2
tag
Szia. TCL MiniLed 55C805
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest