Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
Rókabajusz #24834 üzenetére
Szia ! Ezek szinte mind azonos tulajdonságokkal rendelkező készülékek : IPS kijelző , 60 Hz , nem valós 10 bit . Csak a háttérvilágításban van különbség : 2db Edge LED és 2 db közvetlen LED. : [link]
Ha VA panelest akarsz : az jobb filmnézésre, annak nagyobb a kontrasztja, jobb a feketéje, de kisebb a betekintési szöge . Minőségnél fontos adatok ( ezeket az összehasonlító oldalon láthatod ) : kijelző típusa ( VA , IPS ) , függőleges frekvencia ( 60 és 120 Hz ) a nagyobb egyenletesebb mozgást biztosít , a panel bitmélysége ( a színeket befolyásolja ) nagyobb a jó , háttérvilágítás ( a közvetlen a jobb ) . persze mindegyiknél vannak minőségbeli különbségek .
Mérettől függően azonos típusnál változhatnak a kijelzők ( VA , vagy IPS ) paneles a kisebb, pedig IPS. Üdv. -
Darko_addict
őstag
válasz
Rókabajusz #24834 üzenetére
Szia!
Én ma voltam a MM-ban megnézni a kiszemelt TV-ket és tudom, hogy nem ez volt a kérdésed, de az LG-k kiábrándítóak voltak (nekem LK6100 és UK6300-ak voltak felírva a listámra). Nem tudom, hogy direkt állítgatták el a színeket, hogy a Samsungok vagy Sonyk jobban menjenek, de az LG-k gyengék voltak az előbbiekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ZIDOO médialejátszók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest