Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koley
tag
Melyik terméket vennétek meg a helyemben ebben a kategóriában a kettő közül?
https://www.youtube.com/watch?v=UqHW-gD7Wc4&t=147sLG-nek élénkebb a színe, de szerintem túlszaturált, túl van húzva, hangban pedig a samsungot mondják jobbnak a kettő közül a vásárlók.
-
mbaker
tag
Sziasztok!Lenne a pécsi MM-be kiállított pana 58ex780 370eft-ért.At euronics-ba sony 65xe8505 350e ft-ert.melyik lenne a jobb vétel?sok focit nézek.köszi a segítségeket!
-
Tomee001
csendes tag
Sziasztok!
Érik a gondolat a tv-m lecserélésében, és ehhez szeretnék tanácsot kérni.
Kb 200k-t (nagyon max 250k-t) szánnék rá, méretben 50-55" környékében gondolkodok 4k-s felbontásban. Igazából a csili-vili smart funkciókra abszolút nincs szükségem, mivel rá lesz kötve egy számítógép, de ahogy láttam, ezeket már nem lehet kikerülni. Extra igényeim nincsenek, sima tv + gépről filmnézésre lenne használva.
Márkából eddig Samsungokkal meg voltam elégedve, igaz a jelenlegiben pont döglődnek a csatlakozók, de a családban is van több, azokkal még nem volt semmi bajunk. Persze nem zárkózok el a többi márkától, ha azokat jobbnak gondoljátok. Nem tudom mennyire szempont, kábeles UPC lenne rákötve, és a szüleim tv-jével jártunk már úgy, hogy a UPC CI kártyájával nem voltak kibékülve valamiért, és kb hetente felejtette el a csatornákat. Ezt azért szeretném elkerülni, bár nem tudom ezt mennyire lehet előre tudni. Samuknál mindenesetre ilyen hiba még nem jelentkezett.
Személyesen még nem nézegettem őket, a neten nézelődve már kezdek elveszni a temérdek típus között, úgyhogy gondoltam az ajánlataitok alapján kicsit szűkíteném a kört, és úgy nézem meg őket.
Előre is köszi!
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! 120-130 ezer Ft-os kategóriában, kérném a tanácsotokat! Sony full hd vagy Lg 4k uhd-t vegyek?
-
Gypsy56
csendes tag
Egy ilyen 186-ért jónak tűnik? Ez lenne a fából vaskarika?
https://www.displayspecifications.com/en/model/a26711d1 -
Lucifer6280
aktív tag
Sziasztok!
Xbox One X mellé keresek tévét illetve a gépre is rá lenne kötve.Jelenleg 2 lehetséges jelölt között vacillálok.Az LG 49SK8100PLA és a LG 49SK8500PLA.
Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e kifizetni a SK8500 felárát az SK8100-hoz képest, illetve a FALD -al mennyire lehet mellényúlni az EDGE-LED-hez képest.
A Tv egy Sony Bravia KD49-X8309c-t váltana.
Előre is köszönöm a válaszokat illetve több lehetőséget is szívesen meghallgatok!
-
nesa
veterán
Sziasztok!
Ezek közül kellene választani, melyik lehet a befutó?
Az elsődleges szempont a tartósság, ne csak 1 órával élje túl a garanciát, vagy ha mindenképp megdöglik legyen olcsón javítható.
LG 32LJ500U
Thomson 32HC3101
Philips 32PHS4132/12 Ultra Slim LED TV (ezen kicsit több a bemenet, ez pozitív)
Vagy esetleg még ez, most az hogy Hd vagy Full HD nem igazán izgat.
LG 32LJ500V FULL HD TV
Előre is köszi!
-
sakal83
addikt
A TCL 55x9006 233k a mediaban. Egesz korrekt ar egy qled tvert ilyen hanggal.
-
nasilli
csendes tag
Sziasztok !
Tv vásárlás előtt állok . Folyamatosan olvasom a fórumot .
55 vagy 60- as tévék között keresgélek
Ha már a Harman hangot emlegetitek,melyik 55 vagy 60 -as típusokban van ilyen hangrendszer . -
Gypsy56
csendes tag
Igazából az piszkál, vajon mennyire jó az a Harman hang. Sajnos sehol nem tudom meghallgatni. Annyit sikerült, hogy valami bemondó híreket mondott, a végére már baromi hangosan. Így azt már tudom, hogy zajongani tud. Bevallom, nekem az LG a szimpatikusabb, de ugye itt is, máshol is ömlik rám a Samu nagyszerűsége, és ez elbizonytalanított. A bejárt boltokban számomra hihetetlenül jó képe van mindnek (kéretik nem elfelejteni, én az itthoni TN paneles Toshibához mérek), a fiamnak egy samu UE40J5000 van, ami szerintem nem szebb, mint a Toshiba (túl harsány, mű színek), viszont azt akár napfényben is nézhetem, mert annyi fénye van, kiégeti a szememet. Az LG nekem sokkal jobban tetszik, de azt nem tudom, vajon az is olyan, hogy világos helyen is nézhető? A szalonokban sehol nincs távirányító, fogalmam nincs hogy van beállítva, meg arról sincs, hogy néz ki rajta mondjuk egy mezei dvd, vagy bluray. Azok a csilivili uhd demók eszméletlen szépek, de ugy azok direkt erre lettek csinálva.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#45553408 #24066 üzenetére
nem fogom megúszni okos funkciók nélkül.
Ebben biztos lehetsz!
Szerintem manapság már az ultragagyi panel kategóriát is telecseszik a sok okos izékkel. 150 ezer forintos 55 coll philips a tecsóban ma láttam, csak is tuti frankó kategória lehet. De a smart ott virított rajta...
-
AL
addikt
válasz
#45553408 #24066 üzenetére
Szia ! Ez ugyanaz, mint a telefon, vagy más műszaki cikk, ha az ember jót akar venni, akkor olyan készüléket vesz az emberek többsége, aminél sajnos csak a megvett szolgáltatások töredékét használja .
Egyedi igényekre nem csinálnak semmit, de így legalább nem kell másikat venni, ha nőnek a tulaj igényei .Az Általam ajánlott Sony nem egy felsőkategóriás TV, de a saját ( ebben az ársávban ) kategóriájában jónak számít . Ha az Androidtól félsz, akkor nincs baj, ez nem droidos . Az áruházak oldalain vannak szűrőprogramok, ott is tudod nézegetni, mi az ami esetleg neked jobb.
Üdv. -
AL
addikt
válasz
Teal'C #24060 üzenetére
Szia ! Az általad jelölt készülékek közül a 75 - ös Samsungodnál szerintem sokkal gyengébb lenne a kábel TV minősége. A 65 - ös 4K tévén nem lesz minden adás csodaszép, de a HD adás ( ha jó a jel ) szép lesz .
A neten sok szép 4K természet és úti filmet nézhetsz ( ha szereted ) . Ha jársz nagyobb üzletekben érdemes más márkákat is megnézni, hogy legyen összehasonlítási alapod. A Samsung topickban biztos tudnak személyes tapasztalaton alapuló véleményt mondani a Q6 - osról . Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest