Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacesz88
tag
Csak, hogy ne legyen túl egyszerű a helyzetem az árleejtések szépen megkavartak minden eddigit, amit kigondoltam az eddig kinézett tv-kel kapcsolatban:
LG 43UJ6307 igen komoly akcióval 5 év garanciával 105-ért?
vagy szintén akciósan Samsung UE40MU6402 130-ért de csak 2 év garanciával?
Samuról alapvetően jókat olvasok csak, az LG-ről ezt is azt is, viszont a 2 helyett 5 év garancia nem annyira elhanyagolható. Megéri a samsung minőségre ennek ellenére is a felárat?
volna még a 43UJ6517, de megmondom őszintén ezt láttam kirakva élőben és nekem annyira nem tetszett. Tény, hogy anyagminőségre látszik, hogy komolyabb mint a 6307, de a képe nem győzött meg. Hogy ez a kiállított darab illetve a beállítások hibája volt-e azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs