- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Egy 512 GB-os Intel 660p és egy 256 GB-os hynix bc501 SSD között a tárhelyen kívül milyen sebességbeli különbségek vannak nagy adatbázisokkal történő munka esetén?
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
A következő SSD-t rakattam most bele az Acer Predatoromba, mert akciós volt: Intel 660p 512GB M2
Viszont haverom említette, hogy egy Samsung 970 Pro-val sokkal jobban jártam volna.
Mennyivel jobb a Samsung teljesítménye, megéri a felárat?Nem tudom, hogy vajon kicserélik-e még nekem ráfizetéssel az üzletben ha sokkal jobb, de nagyon remélem.
Köszi a válaszokat!
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Dell E5530-ba Intel Core i7-3632QM OEM processzor mellé vettem most egy 250 Gb-os Samsung 850 EVO SSD-t az Ipon-ból. 3 év garanciát kaptam "csak" rá az 5 helyett, valószínűleg azért mert az Ipon garanciás feltételekkel vettem pár ezer olcsóbban.
A kérdésem az lenne, hogy a PRO mennyivel gyorsabb? Érdemes-e vennem a fáradtságot, hogy kicseréltessem a több garancia (10 év) és a sebesség miatt? Nem tudom, hogy ki lehet-e még egyáltalán, ennek is utána kell járnom.
Egyébként általános használat mellett nagy adatbázisokat fogok vele kezelni.
Köszi a választ!
-
CsMarc
tag
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá? kb. 35.000 Ft, de ha van egy sokkal jobb SSD, kicsivel drágábban hajlandó vagyok feljebb menni!
2. Mekkora SSD-re van szükség? 250 Gb, 120-as nekem túl kicsi
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó? laptopba kellene, Dell Latitude E5530
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán) Az enyém kifutott modell, ezt hol tudom megnézni?
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ?) Minél több annál jobb!
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD? Átlagos felhasználás mellett munka, nagy adatbázisok kezelése, megbízhatóság fontos szempont! -
CsMarc
tag
Sziasztok!
Dell E5530-ba keresek egy jó ár-érték arányú király 240 Gb-os SSD-t. Melyik ajánlanátok? Hol tudom jó áron beszerezni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest