Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
válasz rocket #31293 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, szóvá is tettem feljebb a topicban.
Valaki értelmezné ezt nekem? A Hyper X Fury iPon-os oldaláról másoltam. Mit jelent ez?"Compressible Data Transfer (ATTO) All capacities: 500MB/s Read and 500MB/s Write
Incompressible Data Transfer (AS-SSD and CrystalDiskMark): 420MB/s Read and 120MB/s Write"
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
Balli
őstag
válasz rocket #31380 üzenetére
Semmi gond vele, most vettem és bizonytalan vagyok hogy a garipapír egyáltalán érvényes-e.
Első körben én is így gondolkodtam, mint Te, de valami csak nem stimmel ezzel, mert ha hirdetéseket megnézed rengeteg olyan van ott, hogy van egy hónap személyes gari, pár OEM változatnál egy év gari, vagy nincs is gari stb... pedig ez alapján mindenegyikre lenne egy rakatAthens 2004
-
flatline#2
tag
válasz rocket #32342 üzenetére
Szia, köszi a választ.
Azzal tisztában vagyok, hogy azért az Intel jobb.
A kérdés az, hogy nekem OS+játékok felhasználással megéri-e annyival többet fizetni az Intelért, ezzel a felhasználással kell-e tartanom az olcsóbb SSD-ktől, vagy elég a Samu is 25k-ért vagy valami egyéb a kettő között ami best buy kategória? -
-
Angmar
tag
válasz rocket #32410 üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de szerintem az 5 év garanciához sem regisztráció, sem pedig garanciajegy nem szükséges. Az általad is belinkelt weboldalon ez világosan szerepel. Jótállással kapcsolatos információ
Ha megnézed a "SSD 850 EVO sorozat"-hoz ezt írják "Alapjótállás időtartama (hónap)" 12; "Kiterjesztett jótállás időtartama (az alapjótálláson felül)" oszlop, és azon belül "Termékregisztráció nélkül (hónap)" 48; a "Termékregisztrációhoz kötött ** (hónap)" oszlop üres. Tehát nem kell regisztrálni, hogy az 5 éves garancia érvényes legyen.Ha megnézed, a jótállási jegyet Samsung jótállási jegy SSD termékekhez abban azt írják
"3.2 Ha a jótállási jegy bármilyen okból nem állna a fogyasztó
rendelkezésére, a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni,
ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot (számlát vagy
nyugtát) a fogyasztó bemutatja. Ebben az esetben a jótállásból eredő
jogok a vásárlási bizonylattal (számlával vagy nyugtával) is érvénye-
síthetőek, feltéve, hogy a bizonylatból egyértelműen megállapítható a
vásárlás időpontja és a termék típusa. Ezeknek az információknak a
hiányában az érintett termék és a jótállási időszak nem állapítható meg,
így a jótállás teljesítése gyakorlati nehézségekbe ütközhet"[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz rocket #32494 üzenetére
+(#32492) radi8tor1
Köszi a tippet, akkor mégiscsak USB3-as külső házba teszem. Így is elég kicsi. Ha jól tudom, javítsatok ki, a ház nem támogatja a SMART-ot. Mintha olvastam volna.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Bodor
veterán
válasz rocket #36435 üzenetére
Persze nem kell hinni nekem, biztos hülyeségből írtam....
Szerintem rossz helyen keresgélsz.
E szerint meg még regisztrálni sem kell.
Egyébként meg az Intellel sem jársz rosszul, meg ott van az Adata SX930, amire meg élből megkapod sok boltban az 5 év garit.
[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
válasz rocket #36438 üzenetére
Weboldalukon neztem
Én is... csak én jó helyen, az SP920 specifikációinál...
(#36437) Dexter-2000: Mint köztudott, nem vagyok oda a TLC-s megoldásoknak, és az ultra kettő sem bír sokat, meg még drága is.
Vannak nála sokkal strapabíróbbak és olcsóbbak is az ajánlottak között. Sebességben meg nem fogsz különbséget érezni egyik ajánlott típusnál sem. -
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest