- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Routert keresek 20-25k között, elsősorban Xbox Series X mellé. Jelenleg egy ASUS RT-N18U van használatban, viszont nem tudom a routertől a konzolig kábellel elvinni a netet, mindenképp wifi lesz használva. A mostani PS4 mellé eddig jó volt az N-es router, lévén a gép nem lát AC-s jelet, viszont az új géphez szeretnék gyorsabb kapcsolatot. A konzol és a router között 5-6 méter a távolság, közvetlen rálátással. Én egy D-Link DIR-878 típust néztem. Mennyire jó választás ez? (Digi 1000-es előfizetésem van).
Válaszokat előre is köszönöm!
-
csiki_92
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #38309 üzenetére
Értem. Másodlagos eszköz alatt egy repeatert értesz?
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm routert szeretne venni, és a következőek a körülmények:
-60 megás internetük van
-egyszerre 8-10 eszközzel is rácsatlakoznak
-a ház minden részén viszonylag jól kéne jöjjön a net, a ház legtávolabbi pontja olyan 20 méterre va, a két helység között 3-4 fal.
Mit tudtok ajánlani? -
csiki_92
aktív tag
-
csiki_92
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #35980 üzenetére
Ennyire azért tisztában vagyok a dolgokkal. Nincs leterhelve az internet, a router-el van valami baj. Általában a család többi tagja csak facebookra, meg skype-ra használja az internetet.
-
csiki_92
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #35978 üzenetére
Igen, jobb lenne az antennás. Egyébként jó lenne a 12-es, nem kell gyorsabb, az fontosabb, hogy megbízható legyen, ne szakadozzon, ne laggoljon.
-
csiki_92
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #35974 üzenetére
Köszi a gyors választ! És ez milyen egy 841ND-hez képest? Jelenleg egy ilyet használok, de már a hajam égnek áll tőle, hogy 20 percenként ledob a játék. És ehhez gondolom az lenne a legjobb, ha asus adaptereket vennék, vagy rosszul gondolom?
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy routert, ami az alábbi feltételeknek megfelel? (lehetőleg ne TP-Link-et, mert már rémálmaim vannak tőle)
30 megás netem van itthon, kb 5-6 eszköt szokott lenni rajta egyszerre. 3-4 falon is át kéne mennie, és mivel online multizunk rajta tesómmal, olyan kéne, amivel nem ingadozik a net, nem dobálja el, nem laggol. Ja, és ha hozzá tudnátok ajánlani adaptert is, azt is szívesen venném. (Az ár lehetőleg észszerű keretek között maradjon, lehetőleg ne 30-ezrest.)Köszönöm.
-
csiki_92
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #33111 üzenetére
Hát húzós az ára. Köszönöm a válaszokat.
-
csiki_92
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #33109 üzenetére
[link]Pl ez?
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Routert szeretnék venni, olyan kéne, amelyik legalább 300 Mbps-s, és gond nélkül elbír egyszerre 15-20 eszközt is. Mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest