Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ennyiből ami kijön az a TP-Link 1043NDv2/v3 ha nincsen igénye az 5 GHz-s wifi-re, ha van akkor a TP-Link 3600.
20k-s határral még szó jöhet az Asus N18U (5 GHz nélkül) vagy az Asus N56U és a TP-Link 4300 (5 GHz-s wifi-vel).#45768 Viper26
Az Asus N18U megfelelő lesz, ha kellene az 5 GHz-s wifi akkor Asus N56U/N65U/N66U/AC55U/AC56U/AC66U/AC68U/AC87U ami szó jöhet.
TP-Link miért kizárt? -
arnyekxxx
veterán
ilyenem van csak cserélhető antennás verzió. Kipróbáltam, a ház előtt ahol belül van a router (1 főfal) ott kb 15 méterig megy stabilan a net, a ház másik végén (2fal) tul 2-3 méterig stabil.
A vevő egy 100$os tablet volt, komolyabb cuccal lehet, hogy messzebb elérne. A ház fala gázszilikát, azt nem tudom, hogy ez kevésbé vagy jobban nyeli a jelet mint a tégla.
-
dani3l
őstag
En egy 841ND-t vettem nagyszüleimhez, fönt van az emeleten egy csaladi hazban, az also szinten meg rendben van a vetel, de hazon kivül mar felejtös.. Szoval nem tudom, mekkora a haz/udvar, de tul sok remenyt nem füznek hozza. Persze attol is függ, hova teszed, ha kirakod a haz udvar felöli szelere, akkor lehet, hogy az udvaron is tudsz netezni, csak akkor meg a haz masik vegeben lesz gyengebb a jel.. Mint mondtam, attol is függ, mekkora a terület, de csodat nem kell varni..
Megjegyzem levinnem a földszintre a routert, lehet, hogy latnam az udvaron is, mivel gondolom a massziv vasbeton se keveset arnyekol belöle..Btw az utcank közepen neha elerhetö szokott lenni egy wifi halozat (neha meg a haz elött is), aminek a jelet valamivel erösebben a 2 utcaval arrebb lako haveromnal is szoktam latni.. Na az erdekelne, vajon milyen router lehet, eddig meg nem jöttem ra, honnan jön, mivel a környek nagyreszet lefedi, de meg sehol sem lattam fullosan..
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Philips LCD és LED TV-k
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest