Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
bencetoth94
üzenetére
Ha stabil szakadás mentes netet akarsz az lankábelt jelent, a wifi az telefon, tablet, robotporszívó, légkondi vonalra való. 7 éve volt szerencsém Digihez, akkor olyan HGW-t hoztak, hogy 2 db lan kimenetből 1 db Gb-es 1 db meg 💯 Megás volt, a wifije meg folyton szakadt, át is lett kapcsolva Bridge módba és ment mögé egy Asus. Csak a Tv-t szolgálta ki.
-
válasz
bencetoth94
üzenetére
Nem tudom milyet vegyek, amiket kinéztem, ott 5e ft a különbség.
Mindenképpen az AX10-et inkább, újabb típus. -
mikk2000
őstag
válasz
bencetoth94
üzenetére
A wifi sáv telítettségét többféle programmal/appal nézegetheted pl. pc: Acrylic Wi-Fi Home, android: wifi analyzer. Mivel a routered n-et tud max, a 2.4 ghz sávot nézegesd. Ha látsz lyukat amit nem használnak, érdemes lehet oda belőni a wifi csatornát, max 20 Mhz-en. De ez csak ideiglenes szórakozás, úgyis veszel normális routert. Amúgy ha veszel, a digis eszköz mehet bridge módba (digi ügyfélkapun is át lehet állítani) a routeren meg be kell állítani a ppoe-t, az ügyfélszolgálat megadja majd a név jelszót. De mindezt megtudhatod a kifejezetten digi topikból is, mert van.
-
mikk2000
őstag
válasz
bencetoth94
üzenetére
A többiek tudnak jobban tanácsot adni, én ahogy írtam egy 5 ezres használt ac-t tudó TP-Link routerrel gyakorlatilag használható sebességű netet kaptam. Persze ha neked több eszköz lóg rajta, érdemes lehet erősebb procijú, drágább routert venni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX