- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3venson
tag
Örülök hogy próbálsz segíteni. Igazából én annyira nem értek az ilyen eszközökhöz, csak ha már pénzt adok ki, szeretném, ha tényleg ugy működne minden, ahogy kell, és ne kelljen vele utólag szenvedni. Ezért gondoltam,hogy ha eddig egy ilyen márkájú jól működött, akkor ez is jól fog. Igazából nem ismerem a netgear-t, a linksysről pedig annyit tudok, hogy a cisco áll mögötte, ami nálam egy jó márkát jelent.
A 320N-es váltazatról jobb a véleményed? Én sem vagyok a pénzem ellensége, de ha tényleg nem jók, akkor örülök, hogy véleményt nyilvánítassz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest