- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
Tarokk79 #89430 üzenetére
Én polcra helyeztem őket. Egyelőre a kis lakásba két db. van szolgálatba és vezetékezve sincs. Hibátlan így is! A házban 4 db. lesz. Vezetékezve. 140nm es szeretném, hogy a kertbe is kilógjon ami szerencsére kicsi olyan 200-250nm.
AC vagy AX. Nem vagyok jártas benne. Az itteni tanácsokat próbálom megfogadni és optimális költségvetéssel megoldani a hálózatot. Nekem az AC is nagy ugrás volt és nem érzem szükségét egyelőre a meglévő 4 eszköz mellé a bővítést vagy a szabvány upgradet sem.
Persze majd élesben elválik mit tudok kihozni belőle. És ha nem úgy alakul a lefedettség ahogy elképzelem akkor még mindig vehetek a rendszerbe több eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest