- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
Természetesen én is kábeleznék, de ezt nem szeretnék, mert csak fali kábel csatornában lehetne, de az előtérbe talán ki tudom harcolni, hogy odáig legyen kábel és akkor az lenne az AiMesh Router, így rálátsa lenne a 3.számú AiMesh eszközre, de akkor már a nappaliba nem is kellene másik eszköz, mert azt lefedné az AiMesh router ha jól gondolom?
A T-s eszköz csak Bridge módban lenne, hogy ne legyen kavarodás.
A net 500-as, IPTV-ről nem tudok.
Melyek lennének az ajánlott eszközök, ha 2-vel vagy 3-al lehetne megoldani? Persze árban sem szeretnének elszállni, de szerintem az 50-80e Ft még talán beleférne. -
RAiN91
őstag
Szia, köszi a választ.
Kábelen minden oké. A "virágboltozós" dolgot nem értem
A teszt alanyok egy Lenovo T450S és egy Oneplus 7 telefon, mindegyik képes gyakorlatban is nagy sebességre wifin.A router alapbeállításon van, DynDNS van bekapcsolva és egy port forward.
Ezáltal a Parentalcontrol nincs bekapcsolva, QOS nem tudom mit jelent, de nem találtam ilyen beállítást. Google alapján NAT-hoz van köze, az be van kapcsolva.
Mellékeltem egy Inssider fotót, ha ez mond valamit (_ ; azaz alsó vonal az én Wifi-m)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Android szakmai topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SSD kibeszélő
- Bloodborne (PS4)
- További aktív témák...
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest