- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Köszi! Valóban nagy hirtelen ide írtam a kérdést, pedig nem idevaló.
Ezt a changelogot olvastam egyébként én is, de szerintem ez általánosságban az egész Merlin projektre vonatkozhat, mert bármelyik firmare-t letöltve ugyanaz a changelog.txt van mellékelve a zipben.
Egyébként a legfrissebb kiadást tette fel: 384.13_10. Ránézek majd azért, de ő azt mondja, hogy nem talál benne mesh funkciót. Valószínűleg tényleg nem várható sajnos. -
undercover
őstag
Nem annyira értek a WiFi-s dolgokhoz, szóval lehet valamit én nézek be. De mi számít brutálisan zavart környezetnek?
Kertes ház, van egy másik wifi kb 5 métere tőle egy másik szobában ami gyengébb mint ez, tehát nem hiszem, hogy zavarná. A szoba ahol van nincs másik wifi eszköz, csak a t-home router amit a szolgáltató adott. Ahogy mondtam egy szobáról van szó.
T-home router utp kábel(ami cat6) csatlakozik a Tp-linkhez, elvégeztem elvileg az alap beállításokat. És egy Xiaomi Mi9T telefonon 300-as net jön belőle, laptopon 350, de ott 433 az elméleti maximum, Next-Gen konzolon is ilyen 300, pedig szerintem abban gigás wifi kártya kell, hogy legyen.
Szóval a 300-at keveslem, 5ghz módban, vezetékesen jön a tplinkből az 1000-es net.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest