Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dkess

őstag

válasz Gubek-Einste #84463 üzenetére

Csak az a baj, hogy nem biztos, hogy a lefedettségre gondolt a "lehetne kicsit acélosabb" kifejezéssel. Ez egy ezeréves N -es eszköz - könnyen lehet, hogy a kb. 60/80 Mbit/s -es WiFi mért sebességekkel és mondjuk a 100 Mbps -es WAN/LAN csatikat érzi kevésnek mondjuk egy gigabit -es net mellett ... Igen, ez a gond a "kellene egy router, vazze - de izibe !!" jellegű igénymegfogalmazással. Nem tudunk meg belőle semmit (milyen környezet beleértve az internet sebességét is, milyen és hány eszköz, mekkora költségkeret) ...

Azért márkánál maradva és figyelembevéve az olcsóság igényét (TP-Link TL-WR842ND -ből kiindulva) elsőkörben és "vakon" ezeket ajánlanám:

- TP-Link Archer C5 AC1200 V4 ( [link] )
    - TP-Link Archer C1200 AC1200 ( [link] )

Az előbbit, mert a topikban Gubek-Einste is ezt szokta ajánlgatni - utóbbit azért, mert nekem ezzel van némi tapasztalatom. Mind a kettő AC -s WiFi -vel és gigabit -es WAN/LAN csatlakozókkal.

Utóbbi szüleimnél van. Betonstabil, a Digi -s gigabit -es net -et viszi csont nélkül vezetékesen. Paneles - szomszédos WiFi -kkel közepesen terhelt - környezetben WiFi -n gond nélkül hoz mobiltelón 450/300 Mbit/s -et is (most mértem egy órája sincs). Kevésbé forgalmas időszakban lehet kicsivel több is ... Az egész kecóban (3 szoba) korrekt térerővel. Amennyiben ilyen környezetbe kellene és különösebb egyéb extra igények nincsenek, pl. akkor ez(ek) megfelelőek lehetnek ...

• dik

őstag

válasz Gubek-Einste #84463 üzenetére

Valami ilyesmit szeretnék amennyiben lehetséges. Nem akarom kidobni a régit ha nem muszáj. De milyet lenne érdemes mostanság. Nem vagyok benne ezekben a dolgokban annyira.

Új hozzászólás Aktív témák