- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kenderice #82498 üzenetére
Jó kérdés. Utána néztem én is, hogy csak 100-as port.
Hát most mit mondjak, mobilnetből ha ki lehet csikarni 100 körüli sebességet és azt tovább lehet osztani. Olyan helyen, ahol beltéri lefedettség 0. Akkor azt mondom, ez erős kompromisszum. Viszont van neted. Tartalom fogyasztásra elég szerintem. Torrent király meg nem így leszel.
Ettől függetlenül nekem nagyon szimpi mind három eszköz. Majd hogy nem a semmiből lehet csiholni netet, kiváltképp az irányított LHG szériával.
Nem kell elfelejteni, hogy ezek speciális eszközök speciális szituációkra. -
adika4444
addikt
válasz
Kenderice #82498 üzenetére
Sokszor a 4G+ (azaz a sávösszefogás) nincs több mint 100 Mbps, de a stabilitáson sokat javít, illetve én rendszeresen mobilneteztem az elmúlt két évben olyan helyen, hogy volt B20, illetve gyenge B3, na ha látta a B3-at a router akkor 60 Mbps a B20-szal összefogva, ha nem, alig 20 volt...
Szóval ha van rá keret, én a LTE6-osat venném, de tény, hogy itt már lenne létjogosultsága a gigás portnak, bár ahova az LHG kell, olyan helyen kétséges a 100+ Mbps.
Szerk:
Az eredeti problémádra. A Xiaomi-t rakd be switch / AP módban, és annak a Wi-Fi-jére rakd a két eszközt, akkor azon fog átmenni a belső forgalom. De fura amit írsz, azért a B525-nek többet kéne tudnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest