- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
szaboi6512 #76674 üzenetére
Ha eltekintünk attól, hogy egyelőre fapadosabb a gyári firmware akkor mindenben jobb az AC65p. 1 eszköz esetén valószínűleg nem vennél észre semmilyen különbséget, az AC65p előnye akkor jelentkezik amikor sok eszköz "dolgozik" és használja a sávszélességet. Én is azt tapasztaltam, hogy sokkal jobban kezeli a belső hálót, egy példa, a NAS és a gépem is vezetéken csatlakozik a routerhez, néha másolgatok a gépről a NAS-ra, alap esetben ez 100-110MB/s körül van, ha megy közben valamilyen letöltés akkor kevesebb, de AC68U esetében elég gyakori volt a 40-60MB/s, ez AC65p esetében egyelőre mindig 85-95MB/s, ez a duplája és egyelőre stabilan hozza, 2 hete folyamatosan ezt is tesztelem és nem ment 80MB/s alá. AC68U-nál és AC66U_B1-nél elég hamar sikerült 40-60MB/s közé kerülni. Lefedettségben nem érzek különbséget de sebességben igen, az AC65p javára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest