- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Ha neked az ASUS nem jó, akkor vegyél pl. egy használt TP-Link Archer c5 v1 vagy v1.2-t, esetleg egy TP-Link Archer C7-et. Nekem 2db c5 v1.2 volt ill. van itthon. Nagyon szeretem őket. Azért lett egy új ASUS AC65P a fő router, mert kellett a VPN szolgáltatás. Az egyik c5 most jelenleg AP-ként üzemel a másik meg pihen a szekrényben. Egyébként én nagyon elégedett vagyok az ASUS AC65P-vel (is)!
-
TeeJay
félisten
vegyél egy Archer C7-et 20ezer körül
16MB flash, 128MB RAM
ugyanennyi van az ASUS AC57U-bana 3x3:3 MIMO wifit nyakamat rá hogy úgysem fogod tudni kihasználni
az AC57U "csak" 2x2:2 MIMO-s de ott mind a két frekvenciának dedikált antennája van
wifiben simán ugyanazt fogják hozni stabilan, sőt lehet az AC57U a 4 antenna miatt picivel jobb is lesz!!!egyvalami viszont nagyon lényeges, mégpedig hogy
az AC57U-ban ott van az a frankó kis Mediatek MIPS proci amiben van HWNAT
és én aki előtte használtam Broadcom meg Qualcomm procis routert is látványosan éreztem hogy a HWNAT-os routerrel hasítanak az oldalak még úgy is hogy gigás neten torrentezek mellette
Broadcom meg Qualcomm procissal meg volt hatásszünet (AC66U B1 és AC58U-t teszteltem)erről azóta mások is beszámoltak hogy az AC57/AC65P-vel nem kell már figyelni semmire
mehet a torrent bátran közben úgyis villámgyors a böngészés meg youtube meg wifi meg minden
de vegyél TP-t mert ASUS-t sose
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest