Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Energie X

őstag

válasz Gubek-Einste #63120 üzenetére

22k. Amúgy átlagos felhasználás lenne a cél. Videónézegetés, esetleg fullhd stream nézése tv-n, néha letöltés, egy kis játék illetve VPN-s csatlakozás munkahelyre.
    Az ár is fontos, én 40k-t nem adnék ki routerért. Tudom sokan nem szeretik ezt a kifejezést de lehetőleg minél olcsóbb. Kb 15k lenne az ideális, de ha nagyon drágán vannak akkor ~30k és később váltok diginet 500-ra.
    A routeren annyit szoktam még állítgatni, hogy ne a default 192.168-as tartományban legyek illetve meg szoktam szabni, hogy a dhcp max mennyi eszköznek oszthat ip címet. Ja igen jó ha van a routerben tűzfal. OpenWrt meg DDwrt nálam nem játszik garancia miatt, meg amúgy sem akarok ilyenekkel foglalkozni. Nekem tökéletes a gyári fw, és kifejezetten jó ha frissíti is azt a gyártó. Kb ennyi.
    ASUS eszközökkel (alaplap és VGA ) az elmúlt 15 évből elég sok rossz tapasztalatom van, ezért nálam a gyártó nem részesül túl pozitív fogadtatásban, de ha a routereik jók nem zárkózom el előlük, de végiggondolom párszor...

Új hozzászólás Aktív témák