Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cinemazealot

addikt

válasz Mukucs #57749 üzenetére

Na várj. Ha jól értem, most egy 20 megás ADSL-ed van, egy már meglévő WiFi router-rel, amit használsz Te is és az öcséd is az emeletről, ugye? Ez volna a már többször is emlegetett ZTE? Pontosan milyen típus ez?

Ha most megrendelted az 50 megás netet (bár nem értem, hogyan, ha egyszer már azt mondtad, hogy Hozzátok nem tudnak a jelenleginél jobbat kihozni), valószínűleg új végberendezést fogsz kapni, mert ugyanazon a rézpáron, amin most kapod az ADSL-t, nem fognak tudni Neked tévét ÉS 50 megás netet szolgáltatni. Ha mégis képesek lesznek újat mutatni, azt kábelen fogják tenni, az új végberendezés pedig WiFi képes is lesz. Szerintem addig, amíg biztosan nem tudod, hogy ez az új T-s kütyü nem lesz jó se Neked, se az öcsédnek, addig kár új router-t nézned, mert lehet, hogy végül tök fölöslegesen dobsz rá ki pénzt.

Ha meg úgy alakul, hogy Neked jó lesz, de az öcsédnek már nem (mert túl messze van tőle), akkor meg veszel egy akármilyen régebbi (vagy akár a jelenlegi) WiFi router-t, amit az új végberendezés egyik LAN portjára kötve egy hosszú kábelen felviszel hozzá, majd azt access point-ként (vagy akár új alhálózati router-ként) üzemelteted (utóbbi esetben helyi hálózaton nem fogtok tudni egymással kapcsolatba kerülni, csak a neten keresztül). De ennek hogyanja már erősen OFF. :)

Új hozzászólás Aktív témák