- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
sellerbuyer #57683 üzenetére
Nekem játék letöltés steam/origin meg néha torrent, ami valamennyire kihasználja az 500-at. Sima webes letöltés általában le van korlátozva annyira, hogy a 100-as is bőven elég lenne neki.
-
vargalex
félisten
válasz
Eddig azt gondoltam, hogy értem az általad írt sebességet, mert a feltöltésre gondolsz. De most teljesen meglepődtem. Miért gondolod azt, hogy a digi a kisebb csomagoknál a kínált sávszélességet adja, míg a nagyobbaknál csak a garantáltat (a gigabitnél bekarikázod a 300/50-et, de az nem zavar, hogy a tiéd nem 25/20-at hoz, hanem a kínált 100/50-et)? Ráadásul linkeltél egy olyan tesztet, ahol a használt router a szűk keresztmetszet, amit le is írnak:
"Direktben, a routert kiiktatva, a PC-t kötve a zsinórra ennek sokszorosát, mintegy 650-700 megabitet értünk el speedtest.net-en, de rendes eszközökkel az IP-keretezés utáni 920-950 megabit is elérhető lett volna." -
Multibit
nagyúr
válasz
Nálam nincs meg, mert 500-as netre fizetek elő
Viszont ezzel az előfizuval mindig megvan az 530/210 Mbps.
Amiről írsz, az ismert dolog, mint ahogy az is, hogy területi sajátosság, azaz nincs mindenhol így. Tehát ne próbáld általános jelenségként feltüntetni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest