Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
szaboi6512 #54129 üzenetére
Hááát.
Emag. Remélem nem döglik meg, mert ott a gariztatás egy külön élmény.(Barátomnak volt része benne, nekem nem.)
És köszönöm, hogy ezt jelezted, érdekes, hogy nálam nem írta ki.Viszont honnan tudod, hogy V4-es? A V3 is oké, de ezt honnan látod? (vagy én vagyok béna az emag oldalán...)
Szerk: Az értékeléseknél azt írták, hogy V3-as, vagy V2-es...Multibit: oké, már látom, csak azt nem, hogy milyen verzió? Fentebb írtam, mit írtak az értékelők. Mert azért ha már, akkor V3, V4, és nem V2... Sajnos, voltak kifejezetten rossz tapasztalatok is...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Facebook és Messenger
- One mobilszolgáltatások
- Titan Quest II
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest