Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
Intruder2k5 #34354 üzenetére
Ötnél több aktív torrent nem is szokott lenni egyszerre, a 200 az csak a seed-ben tartás lenne. Inkább csak seedelésre kellene. A letöltést inkább a gépre bíznám, de nem tudom, hogy lehet-e így torrentezni: Letöltés géppel a megosztott router-es vinyóra és a router végezné a seedelést. Nem gabalyodna össze a két program?
A seedelési sebességet meg be is korlátozhatom mondjuk 70Mbit/s-ra."Az USB osztható egy HUB-al akár több felé is!"
Ezt úgy érted, hogy az 1043ND-vel is tudok egyszerre pl. ftp szervert üzemeltetni/torrentezni és nyomtatót megosztani? Leírásokból én mindig úgy vettem ki, hogy nem lehet a kettőt egyszerre csinálni.
Lényegében szükségem lenne a torrent-re meg valami mappa megosztásra vagy ftp-re amivel bárhonnan elérhetném a fájljaimat, illetve a nyomtatómegosztásra. Ezt az 1043ND v2-vel meg tudom csinálni?(#34355) zsolt501: 5 GHz-es eszközöm a közeljövőben (2 éven belül) lehet nem lesz, de ha lenne is nem használnám ki a plusz sebességet. Én a filmnézést is inkább egy HTPC-vel szeretném megoldani ami a későbbiekben a letöltést is végezné a saját belső háttértárolójára ami meg lenne osztva a többi géppel. Nem tudom, hogy ehhez kellene-e az 5 GHz/450 Mbit/s. Ilyen wifi-n keresztüli stream-elés nem nagyon lenne, meg egyébként sem hiszem, hogy egy full minőségű 50GB-os filmnél sokat számítana az 50%-os sebesség növekedés a 300 Mbit/s-hoz képest. Max. néha áthúznék a HTPC lemezéről egy-egy filmet a PC-re, vagy a laptopomra későbbi megnézés céljából.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Windows 10
- iPhone topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest