Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueberry21
csendes tag
Ajánlom figyelmedbe a "specifikáció" elolvasását a dBi értékek kapcsán, ami KETTŐSZÖR 3 dBi, az "szakértők" között is 6 dBi, de nem tudom, te hogy számolsz, javaslom a figyelmes olvasást! A terhelhetőségéről azt gondolsz, amit akarsz, én egy szóval nem írtam, hogy WAN-LAN, de te már rögtön lehurrogsz, érdekes... nagy sávszélességű net kapcsán írtam LAN sebességet, belső vezetékes hálózatiról van szó. Sharkshock azt ír, amit akar, én a saját tapasztalataimat szoktam, üldözési mániával pedig fordulj orvoshoz!
-
sharkshock
csendes tag
Bagoly mondja verébnek.... Akkor az elöző 30 hozzászólás,amiben Tp-link routereket istenítetek nyílván reklám,jól becsomagolva:d Az E900 igenis egy nagyon jó kis router, és ezen az áron még meg is fizethető.Segítő szándékkal leírta, hogy hol lehet jutányos, az általánosnál alacsonyabb áron megvenni egy jobb terméket és rögtön reklámozásnak minősül...mintha allergiások lennétek erre a névre, vagy csak bezavarja a Tplink hadjáratot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kellys Gate 50 MTB - M méret
- Xbox Series X+Nacon Rig 700HX+Play&Charge Kit
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest