- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Draken #25652 üzenetére
A laptopba nem tudom, milyen kártya kéne. Én úgy láttam, hogy még csak most kezdi bontogatni a szárnyait a szabvány (ha egyáltalán már szabvány). Ami a routereket illeti,ITT egy összehasonlítás. Én összességében azt szűrtem le, hogy az Asus a nyerő. Vevő oldalon van már néhány usb -s megoldás, de az usb2 -sebessége a szűk keresztmetszet. Az usb3 -as még ritka, ráadásul sebességük elég eltérő attól függően, hogy milyen chipet tartalmaznak. További probléma lehet a melegedés. Ez fokozott áramfelvételt jelent, ami egy laptop esetében, pláne egy nyamvadt, kis usb porton, hááát...
-
válasz
Draken #25652 üzenetére
Az AC még nem egy elfogadott szabvány így nem is érdemes ilyet támogató eszközt venni. Még kevés router ismeri az AC és azok is csak az abszolút felső kategóriába tartoznak, adapterből pedig még kevesebb van, notebook-ba valót még nem is láttam, USB-set is csak papíron, amit lehet is kapni az PCI-E de abból is csak egyet ismerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest