Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)

- 

LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Rommel6600
őstag
válasz

imibogyo

üzenetére
						Én igen, játszok vele (nem focizok vele plédául ha erre gondoltál, azt nemtom mennyire bírná
 ). Semmi gond nem volt eddig egyik multi playerben sem, sőt úgy is frankón ment minden ha én csináltam servert és a többiek arra csatlakoztak (persze portforward be volt megfelelően állítva).
Torrentezek is rendesen (50 giga alatt még nem volt havi forgalmam), azzal sincs semmi gond, mondjuk a max kapcsolatok számát 2048ra átállítottam, illetve a timeoutokat is finomítottam egy picit.
Kikapcsolni nem szoktuk a routereket, éjjel-nappal működnek, ugyanis ez a funkciójuk hogy folyamatosan osszák a netet.
Az enyém speciel 108 napja üzemel -uptime- folyamatosan (előtte volt egy áramszünet
 ), a kapcsolat amit fenntart az pedig 100 napos.
Persze a dologhoz az is hozzá tartozik, hogy én nem a gyári firmware-el használom a WRT54GL-emet, hanem mivel szabad forráskódú, egy ingyenes és sokkal több szolgáltatást nyújtó firmware-el, a Tomato-val. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Vicces képek
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Napelem
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
 - Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
 - Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
 - 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). Semmi gond nem volt eddig egyik multi playerben sem, sőt úgy is frankón ment minden ha én csináltam servert és a többiek arra csatlakoztak (persze portforward be volt megfelelően állítva).
 ), a kapcsolat amit fenntart az pedig 100 napos.
 Gubek-Einste
 Dr.NX