Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ps.clint
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #16171 üzenetére
Tehát,
Az hogy egyszerre hány kliensnek tud feltolni dolgokat szerintem gyakorlatilag mind1, az arány így is úgy is javul, csak kevesebben kapnak nagy szávszélet, nem ipari seedről van szó, ahol számítana, 24/7-be behozza szerintem a "rendelkezésre állási idő" az elvesztett forgalmat.
Tudom, hogy nem erre lettek kitalálva, csak maga a pc azzal hogy megy torrent alatt is benyal röpke 250W-ot, ezt szeretnénk hosszútávon spórolni.
Kicsit félkész megoldásnak tűnik nekem is a dolog, de hát az igény nagy úr.
Tudnátok javasolni pár típust, hogy melyiket érdemes venni? Ma megvesszük, aztán a megfelelő topikba írok róla tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen NAS-t vegyek?
- OpenMediaVault
- Facebook és Messenger
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Kenyérsütés otthon kenyérsütőgéppel
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest