Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
bogabi #106390 üzenetére
Jah
Nézegettem a többit is. Hát egy részük áttért a havi/éves díjas licenszekre. Megveszed a cuccost, aztán x idő után lecsapnak bizonyos szolgáltatásokat, vagy fizetsz. Már, ha jól veszem le. Nehéz szülés lesz ez, úgy látom. Pláne, hogy úgy kell összevadászni, hogy melyik hogy működik, mit kínál, hogyan mennyiért. Nomeg amilyen slendrián dokisakt adnak ki hozzájuk, hogy némelyikről még azt sem tudom eldönteni, hány WAN portja van, mert nem írja (és ugyan tudom hogy megoldható hogy egy Ethernet port ilyen is lehessen, meg olyan is, akár az összes létező egy adott eszköz en, de ezt csak fel kéne tüntet i egy adatlapon)
Van magyar kiberbiztonsági cég, aki ajánl ezek közül, de gondolom megkérik az árát, és a terméken rajta van a haszon. Egy-egy komolyabb megoldás simán becsúszhat 7 számjegyűbe is. Amit kicsit túlzásnak éreznék.
A jelenlegi Cisco (Linksys) RV082-t kéne lecserélni, mert már elavult sebességben és tudásban is, de úgy látom ez nem ilyen egyszerű. És akkor még nem is beszéltem arról, hogy van amihez tartanak tanfolyamot is. Nabakker azt meg minek? Olyan horror a bekonfigurálása? Nem lenne gyértelmű egy átlag infósnak (pl nekem) egy port forward beállítás? Az már régen rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- HP 65W töltő eladó
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest