Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Ismerősöm vett egy projektort 20k -ért , nem mai darab, van hangja, de .. nekem is jó lett volna ennyi pénzért. Ha tud vki hasonló árkategóriában vkitől, vagy vhol, szóljon Direkt nem apróba írtam, emiatt nem akarom naponta 2x up -olgatni a hirdetést időtlen időkig .. thx
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
Üdv.! Filmezéshez milyen projektort ajánlanátok (max. 260 ezerig)? ~5,7m x ~3m-es szobába lenne egyébként.
Köszi előre is!
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
válasz RoyalFlush #7107 üzenetére
Semmi
(#7167) avman: [link]
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Egy LG PA70G-t valakinél (Budapesten vagy Miskolcon) meg lehetne nézni működés közben?
-
RoyalFlush
őstag
Szép estét! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy ténylegesen ennek a típusú vászonnak a váza fehér vagy fekete Ezt a típust nem is találom a weboldalukon, a neten pedig mindenféle változat van.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Ez frankón néz ki. Talán, ha most vágnák bele, én is így csinálnám és nem vennék vásznat. Viszont a citromsárga falra és a vászonra vetített kép között ég és föld a különbség Bár apósom szerint az is jó
-
RoyalFlush
őstag
válasz Bennedek #9036 üzenetére
Szia!
Én szívem szerint festettem volna, de nem lehetett, ezért vászon (EliteScreen Electric 84XH <- tört fehér a tok) lett belőle. A szoba fala jelenleg citromsárga. Nekem az LG PA70G van, ~2.6m-ről vetítek vele 84"-os képet. Közepes fényerőn használom (ált. cinema módban), max.-on a hűtése számomra már hangos. A szoba és a lakás egyébként teljesen besötétíthető, igaz a kép (nem mérvadó!) készültekor nem csináltam vaksötétet. Ezzel tv-zünk is.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Nekem sincsen külön tv-m (~fél éve), erre van csatlakoztatva a set-top-box. Ha nem led-es lenne, barátnőm se nézhetné vele a sorozatait, így meg belefér.
(#9785) Bobolit: nekem ilyen van: [link]
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz csabi011 #9951 üzenetére
Nekem a hozzá adott elemekkel megy azóta, hogy megvettem (~fél éve).
Ezeket használom (jelenleg):
LG PA70G + "DIGI"-s (Humax) set top box + HDMI switcher elosztó 3 port + LG DVX382H
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Sziasztok!
LG PA70G projektorhoz lehet kapni olyan kábelt, amivel az adapter és a készülék közötti részt lehetne meghosszabbítani? Ha igen, hol? Hosszas keresgélést követően sem találtam, pedig szeretnék már javítani ezen az átmenetinek gondolt állapoton.
Más hogyan oldotta meg?“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
Köszi, de arra gondoltam, ami a projektorba megy (ezt a középen tűst meghosszabbítani), mert az adapter utáni rész hosszabbításával nem sokkal lennék beljebb sajnos.
szerk: mint cam esetében a projektornál valami hasonlóval.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Bobolit #10330 üzenetére
Hétvégén Bp-n leszek. Én egyébként közepes/minimum fényerőn használom, ~2.6 méterről vetítek 84"-os képet. Annak aki sokat használja a projektort (filmezésre, tv-zésre is), jó lehet. Pár képet találsz a topicban, nem tudom azokat láttad-e már. Az optika hibájáról is találsz infókat.
szerk: válaszoltam a pü-dre.
Azt vajon a PA72G-nél javították már
#10327: ha veszi valaki a fáradságot és elkészíti, lehet nyitó hozzászólás információkkal.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz andrew-msi #11717 üzenetére
cecil: Mi a pontos típusa?
(#11729) andrew-msi: nem, elnéztem.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz AVhelper #12523 üzenetére
Ha a közelbe teszel pl. egy ilyet, nem arra mennének inkább? Ha már így is úgy is oda vonza őket a fény. Én tavaly ezekkel az apró rovarokkal közdöttem, tele volt velük a vászon (lakásban).
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy kizárólag filmezéshez/TV-zéshez melyik (zoom-os) LED-es projektort javasolnátok? Árban hol kezdődnek ezek a projektorok, amit mondjuk már mernétek ajánlani? Nem nekem lenne.
Köszönöm!
szerk: elrendezés.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Melyik projektort ajánlanátok, ha a következő kritériumoknak kellene megfelelnie:
- nappali fénynél is jól lehessen látni prezentációkhoz, tanításhoz és nem kifejezetten házimozira
- USB csatlakozó legyen rajta
- keret: 140-275 eFtIlletve, ha az alábbiak közül kellene egy típust választani:
Epsonok
Epson EB-1751
Epson EB-W28
Epson EH-TW570
Epson EH-TW3200BenQ
BenQ MX505
BenQ MH-680
BenQ MW-526
BenQ MW-727Acer
Acer x133pwh
Acer h5380bdSajnos prezentációs célra használatos projektorral nincs tapasztalatom. Max. annyi, hogy amelyik felsőoktatási intézménynek a hallgatója vagyok, ott nagyrészt Vivitek-ek vannak (pontos típust nem tudok).
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Sziasztok!
Ha a projektorba beépített digitális tv tuner van akkor koaxos megoldásnál is működik a tv adás?
Köszönöm!
Mod.: erről a projektorról mi a véleményetek?
http://ledprojektorok.hu/110-lcd-projektorok/cheerlux-c6-led-projektor-digitalis-tv
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz cinemazealot #33039 üzenetére
Köszönöm!
Szerencsére nem nekem lesz, egy ismerősöm érdeklődött a készülékkel kapcsolatban - tőlem elég távol állnak az ilyen tudású eszközök.
-
RoyalFlush
őstag
Sziasztok!
Nyári foci VB-re szeretne egyik ismerősöm projektort venni. Teraszon lenne a meccs nézés. A két típus, amellyel szemezget:
Acer S1383WHne Projektor
Acer P1525 ProjektorMelyiket ajánlanátok a kettő közül, vagy ha van valakinek más típusra és modellre javaslata ilyen árfekvésben, azt is megköszönöm, ha ajánl!
-
RoyalFlush
őstag
Sziasztok,
Milyen projektort ajánlanátok a következő célra?
- nappali fényviszonyok mellett lenne használva és sokat,
- animációk vetítésére.Köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest