- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
-
LOGOUT
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
germinator66
aktív tag
válasz
germinator66 #59030 üzenetére
Mondjuk a nézési távolság az, ami inkább szűkös, kb. 2,5 - 3m jelen állás szerint.
-
germinator66
aktív tag
válasz
BIGi75 #59029 üzenetére
A szoba ~8m, de a proji max 4m-re kerülhet a vászontól. Nagyon max 4.5m fér még bele. Akkor ha jól értem, érdemes minél távolabb általánosságban véve.
Köszönöm a tippeket, abszolút kezdő mozi lenne!Egyelőre szeretném előkészíteni megfelelően, utána elindulni egy kisebb szettel, és a tapasztalatok alapján esetleg továbblépni.
-
germinator66
aktív tag
válasz
germinator66 #59024 üzenetére
Valójában a kérdés most pusztán annyi, hol jöjjenek ki a kábelek (villany + HDMI). Nyilván a legesztétikusabb ha sikerülne a konzol csövében elvezetni, de ehhez ugye kéne már egy proji+konzol, aminek fix a helye. Láttam olyat is, hogy fix aljzatok voltak a mennyezet, de jobban belegondolva, még egy 50cm-es táv sem vészes, ha esetleg kell vinni egy lengőt még a konzolig.
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 260 cm széles fal, ahova kerülne majd egy vászon (mérete kérdéses, de értelemszerűen ez a max.). Az ülőtáv olyan 300-400 cm között lenne. A kérdés, a projektor kiállást hova érdemes elhelyezni? Én 300-350 cm-re gondoltam, viszont nem tudom, mennyire kritikus ez proji szempontjából, mennyire tudnak alkalmazkodni (állíthatóság). Tudtommal a vetítési távolság eleve behatárolja a min/max vetítési szélességet. A projektor a plafonon lenne elhelyezve, a vászon szimmetria vonalában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Harman Kardon AVR 151S HDMI USB NET 5.1 házimozi erősítő + gyári táv 5x 75W
- HP HYPERX Cloud III Wireless gaming headset (77Z46AA) VADI ÚJ
- Kis hibás Denon AVR-X2100W HDMI Bluetooth WiFi USB NET 7.2 házimozi erősítő gyári távval 7x 150W
- Golf 4 autóspecifikus mélynyomó szett. Crunch GPX500.2 + Hertz ES 200.5 + Golf4 OEM láda
- LG 55" B3 OLED 4K HDR Smart 120Hz 1ms Gaming TV Áron alul
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest