Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
Sziasztok,
ehhez a Tablethez (Fujitsu Stylistic 3500) szükségem lenne egy bizonyos CIC PenX (2.02) nevű programra. Nem találom sehol. A Német hivatalos oldalon fent volt, de már nincs me.g az oldal. Tudtok segíteni? -
katona.t
tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Köszönöm neked is és mindenkinek a segítséget. Sikerült megoldani az általam linkelt progival, amivel feltettem egy dos-t. Azzal feltettem egy win2k-t, amit frissítettem, XP TabletPC edition-re. Az eszköz egy Stylistic 3500-volt, ha valakinek szüksége lenne az infóra.
-
katona.t
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
USB-ről nem bootol.
Már majdnem sikerült ezzel: [link]
Elindítom a telepítőt, fájlok másolása..., és egy darabig másol, aztán megáll. És onnantól nem megy sehova. Nem fagy le, mert pl a numlock-ot ki-be tudom kapcsolgatni. Ha újraindítom folytatódna a telepítés, csak mikor el kellene fogadni az eula-t akkor azt mondja, hogy nincs meg a file, nem lehet folytatni. F3 restart.
Már 2 winn-el próbáltam. -
katona.t
tag
Nem akar összejönni. Valami fájlt reklamál... Meg amúgy is mit kezdjek a külön 700 megás partícióval majd.
-
katona.t
tag
Sziasztok,
van egy tablet pc-m, floppy és cd-rom nélkül. Újra tenném a windows-t rajta. A hdd-t kiszedtem, és usb-n az asztali gépembe dugtam. Hogy csinálhatok belőle bootolható lemezt? Az asztali gépembe sincs floppy...Az i386 mappa és a driverek már fent vannak a winyón.
-
katona.t
tag
Sziasztok,
Celeron 500Mhz-el és 256 MB rammal mennyire lehet netezni XP alatt?
Opera turbóval 3 tabot elbír a böngészőben?
Vagy esetleg egy linuxal? -
katona.t
tag
Sziasztok,
olyan programot keresek XP-re vagy Linuxra mint ami a navigációk kezdőképernyője. Vagy valami hasonló keretprogramot. Van egy régi notebookom (800 mhz, 256 mega ram), piaci értéke nem sok, ezért inkább kezdenék vele valamit. Arra gondoltam, esetleg megoldható lenne-e autóba egy progival a navigálás, a zene, videó, esetleg bluetooth kihangosítás és esetleg egy kis net. Usb bluettooth, Bluetooth GPS, Usb mobilnet és egy RCA bemenetes kijelző van, tehát minden adott, csak a kezelhetőség miatt kellene egy progi.
Program ötletek várok!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fellélegezhet a tech szektor a Trump-Xi egyeztetés után
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Philips LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest