- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardstyler01
tag
Milyen olyan program vagy alkalmazás van ami a Samsung A5 2017-ról az összes telefonszámomat át tudom vele menteni vagy outlookba (windows 10-em van a gépen és Lumia 635-ös telefonom ) vagy csak úgíy működik hogy bejelentkezek a g-mailbe amivel a telefonom van szinkronizálva?
-
Hardstyler01
tag
Segítsetek Kérlek Sony Xperia XA Készülékemre annó xperia transfer programmal másoltam át Samsung S4 mini készülékről sms-eket fotókat alkalmazásokat stb...
Most a Sony xperiáról XA ról Szeretnék Samsung Galaxy A5 2017-re másolni de úgy van kitalálva az xperia transzfer hogy csak xperiára lehessen vagy egyébb készülékről xperiára! Fordítva nem
Olyan alkalmazást keresek ami ezt tudja, mert ugye ha csak a google fiókommal szinkronizálok akkor még az alkalmazások sms-ek nem mennek át mondjuk az alkalmazások a kisebbik gond azokat ég le is töltötgetném de mivel céges telefonról van szó az sms-ek és a fotók áttranszferelése lenne a legfontosabb!
sajnos az Xperia nem hajlandó a hagyományos nfc-s stb alap andorid megoldásokra sem átadni magából a szükséges anyagokat!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest