Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz dokee78 #7958 üzenetére

Hali!

Több megoldás is létezik, persze neked kell mérlegelni, hogy számodra mi a megfelelő.
    Létezik lemez-titkosító technológia, amit szabadalmaztattak ilyen pl a SecurDisc.
    Ő a teljes lemezt elérhetettlenné teszi(ill jelszó ellenében olvasható), ami kell hozzá:
    1. SecurDisc logoval ellátott író
    2. Nero 7 vagy újabb
    3. Két segédprogram
    Azért nem írtam a segédprogik nevét, mert gyakorlatban nem tudtam kipróbálni, ugyanis amikor tavaly próbálkoztam a dologgal, akkor ezeket a segédprogikat nem lehetett használni Vista x64 alatt(azóta lehet hogy van már megfelelő változat), itt a link amin bővebb infót kaphatsz a SecurDisc-ről: [SecurDisc]

Én egy egyszerűbb megoldást használok. Amikor arra van szükségem, hogy a lemezt mások ne tudják olvasni, akkor egyszerűen magát a KÉPFÁJLT titkosítom. Ehhez én Daemon Tools Pro-t használok, amivel át lehet konvertálni az eredeti ISO-t jelszóval védett képfájlá. Tehát a lemezemen van egy darab képfájl(nem lemezképként kiírva, hanem sima adatként), amikor mount-olom az imaget, akkor jelszót kér.(ehhez nem kell, már a Daemon Pro változata, elég hozzá a "sima" LITE is.
    AZ Ultraiso-nak, meg a Poweriso-nak is vannak saját jelszóval védett képfájlformátuma, esetleg azt is érdemes megnézned(de itt is szükség van egy virtuális meghajtóra, amit az adott progi rak fel) De ha Daemeon használók táborába tartozol, akkor érdemesebb a Pro változatott beszerezni, hisz akkor a megszokott LITE funkciókkal dolgozhatsz ill. ha szükséges, akkor a a bővitett funkciókat is elérheted.

Fire.

• localhost

Közösségépítő

válasz dokee78 #7958 üzenetére

Azt csak te gondolod, hogy mindegy! :(
    Nézd meg azokat az eljárásokat, amiket tremor írt neked...
    Az én tudomásom szerint a Te kérésed ennél sokkal összetettebb és nem ismerek rá home_made azaz polcról levehető "csat letöltöm és megfuttatom és már kész is " megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés