- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dokee78 #7958 üzenetére
Hali!
Több megoldás is létezik, persze neked kell mérlegelni, hogy számodra mi a megfelelő.
Létezik lemez-titkosító technológia, amit szabadalmaztattak ilyen pl a SecurDisc.
Ő a teljes lemezt elérhetettlenné teszi(ill jelszó ellenében olvasható), ami kell hozzá:
1. SecurDisc logoval ellátott író
2. Nero 7 vagy újabb
3. Két segédprogram
Azért nem írtam a segédprogik nevét, mert gyakorlatban nem tudtam kipróbálni, ugyanis amikor tavaly próbálkoztam a dologgal, akkor ezeket a segédprogikat nem lehetett használni Vista x64 alatt(azóta lehet hogy van már megfelelő változat), itt a link amin bővebb infót kaphatsz a SecurDisc-ről: [SecurDisc]Én egy egyszerűbb megoldást használok. Amikor arra van szükségem, hogy a lemezt mások ne tudják olvasni, akkor egyszerűen magát a KÉPFÁJLT titkosítom. Ehhez én Daemon Tools Pro-t használok, amivel át lehet konvertálni az eredeti ISO-t jelszóval védett képfájlá. Tehát a lemezemen van egy darab képfájl(nem lemezképként kiírva, hanem sima adatként), amikor mount-olom az imaget, akkor jelszót kér.(ehhez nem kell, már a Daemon Pro változata, elég hozzá a "sima" LITE is.
AZ Ultraiso-nak, meg a Poweriso-nak is vannak saját jelszóval védett képfájlformátuma, esetleg azt is érdemes megnézned(de itt is szükség van egy virtuális meghajtóra, amit az adott progi rak fel) De ha Daemeon használók táborába tartozol, akkor érdemesebb a Pro változatott beszerezni, hisz akkor a megszokott LITE funkciókkal dolgozhatsz ill. ha szükséges, akkor a a bővitett funkciókat is elérheted.Fire.
-
localhost
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest