Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Oké, így azért más a helyzet. Akkor a válogatás, törlés,
és a .JPG újrakódolás sem játszik. Kár, mert így pont a "legjobb" helyspórolós technikák kiesnek.#53455 SunMount3r : igen, kódolók. Az online is, meg jpg esetén az összes ilyen képkezelő. (a .jpg nem lossless formátum) De a képminőség %-os kommentek is erre utalnak. Adott minőségben újrakódolja a .jpg-t. Sokkal kisebb lesz, cserében veszítesz a képminőségből, de amit említettek többen, ha nem rontasz rajta sokat (75-80% feletti tartomány), akkor ez szabad szemmel nem látható romlás.
Viszont mivel nem a tiéd a cucc, ez természetesen nem opció.#53456 BitRider : jpg-n is tud fogni valamennyit? Kíváncsi lennék. Mondjuk találkoztam már én is "helypazarlós" JPG-vel. Pl. telefonos kép, képszerkesztővel újramentem 100%-on, mégis kisebb lesz. Ilyen esetben el tudom képzelni, hogy csökkent azon is.
PNG-n lehet simán, az alapból lossless formátum, közepesen hatékony tömörítéssel.#53457 genndy : Hát igen. Így, hogy másé az anyag, de kell a hely, nem marad más lehetőség. Esetleg amíg nincs pénz nagyobb vinyóra, esetleg párezerért venni egy közepesen nagy pendrive-ot, vagy (használt) ssd-t, és "előre menekülni", ideiglenesen azon tárolni ezt-azt.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
7z tömörítési formátumot használd és Ultra szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Witcher 1 Collector's Edition
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest