Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az ötleteket.
Mint írtam, 15 éve nem küldtem faxot, nagy valószínűséggel 20 évig megint nem fogok

Vezetékes telefonvonal nincs a közelemben, szóval fizikai fax készülék használata nem opció.
Igazából azért akartam faxolni, hogy ne kelljen elballagni a postára és ajánlott levélben feladni az aláírással ellátott papírokat.
Beszkennelve már elküldtem a másik félnek, de úgy nem jó nekik, postán, vagy faxon fogadják csak be. Gondolom, hogy ez csak az időhúzás miatt van, nehogy már jól érezzem magamat

Reméltem, hogy van valami ingyenes/olcsó faxküldési lehetőség, de ha nincs, akkor marad a posta.
Új hozzászólás Aktív témák
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest