Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az ötleteket.
Mint írtam, 15 éve nem küldtem faxot, nagy valószínűséggel 20 évig megint nem fogok

Vezetékes telefonvonal nincs a közelemben, szóval fizikai fax készülék használata nem opció.
Igazából azért akartam faxolni, hogy ne kelljen elballagni a postára és ajánlott levélben feladni az aláírással ellátott papírokat.
Beszkennelve már elküldtem a másik félnek, de úgy nem jó nekik, postán, vagy faxon fogadják csak be. Gondolom, hogy ez csak az időhúzás miatt van, nehogy már jól érezzem magamat

Reméltem, hogy van valami ingyenes/olcsó faxküldési lehetőség, de ha nincs, akkor marad a posta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi