Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Dehogy tuti, csak ilyenről én még nem hallottam (nem is kerestem
) és valahogy képek tömörítési eljárásából adódóan nem is tűnik kivitelezhetőnek. De ugye minden annak a kérdése, hogy mekkora a tűrési tartomány.Az mondjuk megint egy másik történet, hogy a kiindulópontot alapul véve a kimondottan netes szolgáltatások által módosítandó, feltöltögetett fotók/képek mennyire sérthetnek személyiségi jogokat. De ezt majd eldönti, aki így akarja megoldani a dolgait.
Addig nem érdekel, míg nem szerepelek ilyen feltöltött fotón vagy ha igen, akkor hozzájárulásomat nem adtam eme tevékenységhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és valahogy képek tömörítési eljárásából adódóan nem is tűnik kivitelezhetőnek. De ugye minden annak a kérdése, hogy mekkora a tűrési tartomány.