Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
vagy at jobb kilkk+görgetőre tabulátor váltás... mintha tiltva lenne
Ctrl+Tab nem jó? Beállítva persze, hogy a soron következőhöz ugorjon, ne az utoljára használthoz, Firefoxban is kikapcsolható a felugró-lassító, "bejáró" ablak. Firefoxban továbbá újabban van egy jobboldali lenyíló, amiben átláthatóbban, vertikálisan láthatod a tabokat. Nekem sokszor jött már jól, hiába lehet szuperül görgetni a tabhalmot felül, sok úgy. Bátorkodom a probléma mellé biggyeszteni, hogy a fejekben (tabokban) is kell rendet kell tenni, korlátlan problémakezelést rajtunk kívül eső addonoktől nem szabad várni.
-
brd
nagyúr
válasz
Wolfskin
üzenetére
az, hogy kb 4-5 éve nem található olyan böngésző, ami a tabulátorokat több sorba rendezi, valami összeesküvés elmélet következménye? szabad ma még használni az az előttieket?
vagy at jobb kilkk+görgetőre tabulátor váltás... mintha tiltva lenneEzek túl igényes funkciók, a többség nem igényli őket, sőt, a többség használni sem tudná ezeket a funkciókat, gondolj bele, két ujj kell hozzá, koordinációs mozgással. A tömegtermékek pedig nekik készülnek. Szabadni bármit szabad, csak számolj az esetleges biztonsági problémákkal.
Én pl. Opera 12-t használok olyan oldalakra, amelyekre nem túl lassú és jó eséllyel nincsen veszélyes kód bennük; olyan kényelmes böngésző már sosem lesz, azt hiszem. Ami meg nem megy vele, vagy veszélyes lehet, arra betettem egy-egy linket a jobbgombos menüjébe, hogy nyissa meg valamelyik új böngészővel (Firefox, vagy új Opera).
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én pl. Opera 12-t használok olyan oldalakra, amelyekre nem túl lassú és jó eséllyel nincsen veszélyes kód bennük; olyan kényelmes böngésző már sosem lesz, azt hiszem. Ami meg nem megy vele, vagy veszélyes lehet, arra betettem egy-egy linket a jobbgombos menüjébe, hogy nyissa meg valamelyik új böngészővel (Firefox, vagy új Opera).