Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
A Béta hasonlat nagyon találó volt a 8.1-re.... és nem is stabilitása miatt, hanem a köztes állapotban való megrekedése miatt...
A Win7 nagyon elterjedt ... még mindig .... így számos szoft és hardver mind a mai napig kifogástalanul működik vele.
A W10 a második legelterjedtebb rendszer és növekedése miatt is már csak szinte ezzel foglalkoznak a fejlesztők a W7 mellett. Az asztali 8.1 régen sem és most sem volt elterjedt vagy komolyan vehető rendszer, amit komoly referenciaként használtak volna a fejlesztők.
Én most is azt javaslom, hogy van W7, vagy W10 legyen a PC. Persze ha lehet, akkor az utóbbi. Felesleges a 8.1-et használni. Az azt futtató jogtiszta gép simán upgradelhető (volt) W10-re, így nincs idők a 8.1 mellett. Én is használtam korábban otthon és ment is vele Sony Vegas 12 és 13 is. De attól még felejtős a rendszer 2017-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest