- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
bluemirage #40183 üzenetére
Fourier-transzformáció után frekvenciatartományban megoldható egyszerűen a két jel egymásból kivonásával, majd egy inverz Fourier transzformáció, és készen is van. És ez volt az elmélet, a gyakorlat azonban sokkal csúnyább. Ha az AUB és A nem tökéletesen ugyanazokkal a beállításokkal készültek ugyanabból a forrásból B rákeverésétől eltekintve, hanem más hangerő, más felvétel, stb. akkor nem kevés játszadozást igényel, és nem biztos, hogy megfelelő minőségű lesz a végeredmény.
#40185: Fourier transformation, FFT, frequency domain a keresési kulcsszó, bár szerintem kész szoftvert nem találsz, ami tudja ezt, vagy ha mégis igen, akkor csak a sok száz dolláros árkategóriában. Először a DD2.0 jelet kell PCM-re átalakítani mindkét forrásnál, majd jön egy Fourier-transzformáció, végül az emberi beszéd frekvenciatartományát kivéve egy jelszintre hozod a két spektrumot, elvégzed a kivonást és zárásként inverz Fourier-transzformáció jön. De hogy ezzel mennyi idegesítő zajt viszel a végeredménybe, és mennyi marad meg a beszédből, azt látatlanban meg nem mondom. Ráadásul szinkronizálásnál sokszor a hangeffektek egy része is változik az eredetihez képest, mert a szinkronstúdió nem tiszta beszédsávból dolgozik.
-
gyulank
addikt
válasz
bluemirage #40183 üzenetére
Nem lehet, vagy nem tudod hogy lehetne? Ha tudnám nem keresnék olyat amivel lehet.
Szinkronhangot akarok leszedni. Jelen esetben elvileg Dolby Digital 2.0, vagyis még előbb ebből kéne lehető legjobban kibontani, (ehhez se találtam még jó megoldást) és aztán kivonnám a centerből az angol 5.1 első két csatornájának hangjait összehasonlítással. Valahogy így vonnám ki a csodás videókazettán lévő alámondást is. Én is tudom, mi rajta a szöveg, és mi nem. Le tudom választani, akkor nem lehetetlen. Sőt, én már anélkül is tudom, hogy hallanám ugyanazt szöveg nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gyúrósok ide!
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged