- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Miért akkora tragédia, hogy egy programnak szüksége van a JRE-re (Java Runtime Environment)? Más nyelven megírt programnak meg a .NET Frameworkre vagy épp C++-os kiegészítő komponensekre vagy egyébre lehet szüksége, ez ilyen, el kell fogadni, hogy vannak ilyen jellegű függőségei az alkalmazásoknak.
Mellesleg számomra inkább az az idegesítő általában, amikor annak érdekében, hogy ne kelljen a felhasználónak telepítenie semmit, és ne lásson semmi ijesztő figyelmeztetést valamilyen fájlnak a hiányára, a progi integráltan tartalmazza (szerepel a könyvtárában) a számára szükséges összes létező dll-fájlt pl. C++ esetében (elég rákeresni az embernek az msvcr100.dll, msvcr110.dll, msvcr120.dll, stb. fájlokra), esetleg Javás alkalmazásnál tartalmaz maga a program könyvtára még egy majdnem komplett JRE-csomagot is, ennek következtében a gépem tele van hányva dll-fájlokkal, és még számtalan egyéb ismétlődő fájllal, ahelyett, hogy ez "központilag" lenne telepítve.
Egyébként épp amit találtál, tehát a PDFSaM (PDF Split and Merge) egy elég jól eltalált célalkalmazás, ami nekem különösen szimpatikus benne, hogy van belőle hordozható változat (kibontod a tömörített állományt, és megy, mindenféle telepítési procedúra és registry-összeokádás nélkül).
(#36279) andatti:
Most melyik programról beszélünk konkrétan? Igazából én egy "gyűjteményt" linkeltem az eddigi hozzászólásokból, a "duplikált" szóra keresve, szóval abból végül is nem tudom, melyiket kezdted használni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged