Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A prell minden elektromos szakmában alapfogalmak közé tartozik egyébként (kapcsoló mindenhol van). Amikor két érintkezőpogácsa egymáshoz csapódik, rugalmas ütközés, rövid pergés alakul ki, aminek a frekvenciája, főleg elektronikus áramkörökben összemérhető a működési frekvenciával. Így előfordulhat, hogy az áramkör egy kapcsolásra több gyors zárást-nyitást is érzékel. Ennek kivédésére azután különféle technikák vannak.
-
maestro87
őstag
Kipróbáltam és szerintem jobb lett! Bár én úgy szoktam csinálni mikrokontrolleren, hogy nem a lenyomás és a felengedés között állítok be holtidőt ahol nem érzékeli a többi nyomást, hanem két lenyomás között eltelt minimum időközt állítok be. De lehet ez is ezt csinálja.
Még egyszer köszi! -
maestro87
őstag
Köszi, megnézem!
prellmentesítés = pergésmentesítés
Nem tudom, hogy magában mondják-e így, hogy "prelles" nyomógomb, de így tűnt egyszerűbbnek megfogalmaznom.
Amúgy minden nyomógomb "pereg", csak az egérnél gondolom a 10-20ms-os pergéseket védik ki csak, ami új nyomógombnál még jól működik, de agyonhasználtnál már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest