- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ilyentől nem szoktam kétségbe esni, erre jó a KMPlayer, aminek van egy olyan tulajdonsága, hogy Pause állásban is frissít, vagyis lehet a feliratot időzíteni. Megállítom a képet egy szájmozdulatnál, vagy ahol kell, utána +/- ráigazítom a feliratot, annak is a megjelenési pillanatát. Távszabályzón külön gombokat konfiguráltam az időbeni tologatáshoz.
Volt már olyan, hogy egy sorozatban több epizódhoz is csak olyan felirat létezett, ahol még epizódon belül is, a reklámszünetek után változott az időzítés. Így azt is könnyen tudtam korrigálni.
Míg más lejátszóknál ez eléggé kellemetlen, röptében időzíteni, nem mindig egyszerű eltalálni. Feliratszerkesztő programmal sem jó piszkálni, mert nem jó előre belelátni a filmbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest