Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ilyentől nem szoktam kétségbe esni, erre jó a KMPlayer, aminek van egy olyan tulajdonsága, hogy Pause állásban is frissít, vagyis lehet a feliratot időzíteni. Megállítom a képet egy szájmozdulatnál, vagy ahol kell, utána +/- ráigazítom a feliratot, annak is a megjelenési pillanatát. Távszabályzón külön gombokat konfiguráltam az időbeni tologatáshoz.
Volt már olyan, hogy egy sorozatban több epizódhoz is csak olyan felirat létezett, ahol még epizódon belül is, a reklámszünetek után változott az időzítés. Így azt is könnyen tudtam korrigálni.
Míg más lejátszóknál ez eléggé kellemetlen, röptében időzíteni, nem mindig egyszerű eltalálni. Feliratszerkesztő programmal sem jó piszkálni, mert nem jó előre belelátni a filmbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Minecraft
- Hővezető paszták
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 3. nap: Blood West
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi