Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Kissé zavarosan fogalmaztam
Pl. a pendrive-hoz kapott program úgy működött, hogy megadtam a jelszót, feljött a mappa, de csak az a fájl volt elérhető, amit megnyitottam, csak azt kódolta vissza. Viszont ha megnyitnék mondjuk egy portable böngészőt, akkor hibával leáll, hiszen nem találja a többi fájlt ami alapján egyáltalán működne.Szóval olyan progi kell, ami mindent azonnal felold. Gondolom az általad linkelt ilyen, köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Synology NAS
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Tudom persze, még így is használható.
Pl. a pendrive-hoz kapott program úgy működött, hogy megadtam a jelszót, feljött a mappa, de csak az a fájl volt elérhető, amit megnyitottam, csak azt kódolta vissza. Viszont ha megnyitnék mondjuk egy portable böngészőt, akkor hibával leáll, hiszen nem találja a többi fájlt ami alapján egyáltalán működne.Szóval olyan progi kell, ami mindent azonnal felold. Gondolom az általad linkelt ilyen, köszi