- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
LonGleY #30809 üzenetére
" a hang haladási sebessége alapján tudtam finomhangolni az 5.1-et is, hogy ne legyen dobozhangja..."
"Felejtsd már el ezt a dobozhang dolgot, nem erről beszéltem..."
mindenben egyetértünk, csak arra az egyre akartam felhívni a figyelmed, hogy a dobozhang mint "szakkifejezés" a "szakmai" szlengben mást jelent.
egyébként a 2.0-nál is lenne értelme a késleltetésnek, csak itt sokkal könnyebb elérni, hogy egyenlő távolságra ülj a két hangfaltól. a térhatású hang nagyon kényes jószág, pillanatok alatt összeomlik a hangkép, elég egy kis időbeni eltoldós, fáziskésés és akkor valóban nem "levegőből" (térben), hanem a hangszórókból szól a hang. egyébként nagyon sok múlik a hangsugárzókon is, amikor anno az első hangfalamat vettem, a nagyon dizájnos jamo studio monitor és a kis misson 760i közt kellett választani, sokkoló volt a különbség: a jamo esetén kicsit döngő, tompa hang szólt a dobozokból, a misson-nél meg a levegőből szólt minden, szárnyalt a zene (ugyanolyan beállítások, A-B teszt). egyébként zenehallgatáshoz tökéletesen megfelel a 2.0, (hallgass meg egy pár Magneplanar elektrosztatikus hangfalat!
), az 5.1 a játékok és filmek effektjeihez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest